Yksiö Kampissa


18.8 saimme tehtävän kahdelle itseopiskelu päivällemme. 19.8 ja 23.8 tulee tehdä remppa ja sisustus Kampissa sijaitsevaan yksiöön. 
   Meille annettiin pohjapiirrustus yksiöstä ja hieman tietoja. Asiakas on vanhempi ihminen, joka osti asunnon viikonloppu käyttöön. Budjettia ei ollut, eikä muitakaan vaatimuksia. Sanottiin että mahdollista on, että henkilön lapsenlapsi voisi tätä asuntoa tarvita opsikellessaan.
   Ainoastaan sanottiin, ettei hormeihin kosketa. Kaikki muut seinät sai halutessaan muuttaa. Toki sitten itse kaikki ylinmääräiset seinät poistin avatakseni tilan.

Mietin miten paljon tällaisessa viikonloppu/opiskelija asunnossa tarvittaisiin keittiötä. En halunnut siitä tehdä mitenkään isoa, sillä epäilin sen tarpeellisuutta. Päädyin tekemään keittiön ilman tiskikonetta ja pakastinta. Jääkaappikin on vain pöytä tasoon asti. 
   Ruokapöytä tuntui omaan makuun vievän liikaa tilaa, joten lisäsin vain baaritiskimäisen tason keittiöön. Siihen alle myös baarijakkarat. 
   Vessaan en mitään sen innostavampaa keksinyt, perus pytty ja lavuaari löytyy. Suihkun ja lavuaarin väliin lisäsin lasiseinämän, joka hieman estäisi sen veden roiskumista.

Makuuhuoneeseen tiesin, että ehdottomasti tahdoin korotuksen. Laitoinkin siihen 30cm parven.
   Parveen laitoin sängyn, telkkarin ja nojatuolin. Jäi myös hyvin tilaa opiskelijalle laittaa työpöytä. 
   Rappuset ovat vain puolet huoneen leveydestä, koska päätin laittaa kaapin toiselle kohdalle. Tämä oli ihan ajateltu päätös, ettei suoraan etuovelta näkyisi sänky. 
    Ainakin omasta mielestä onnistuin ihan hyvin tehtävässä, ja ainakin mielelläni itse tällaisessa asunnossa asuisin. 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s